آقای بشیری
خرید عسل طبیعی از زنبوردار معتمد
بدون شک مطمئنترین راه خرید عسل طبیعی سفارش آن از یک زنبوردار مورد اعتماد است.
عسل های آرکابال دسترنج زنبورداران باصداقتی است که دغدغه تولید عسل باکیفیت را دارند.
تمامی عسل ها به صورت خام ، دارای برگه آزمایش و همچنین ضمانت بازگشت وجه هستند.
خرید مطمئن یعنی خودتان در کنار کندوها، عسل را از زنبوردار خریداری کنید،
خرید از آرکابال به منزله خرید از مطمئنترین زنبورداران کشور است. عسلهای طبیعی آرکابال همگی خام و گرما ندیده هستند،
خواصی که از عسل گفته میشود ، همگی مربوط به عسل خام و گرما ندیده است
برای خرید عسل طبیعی باما تماس بگیرید
آقای بشیری
۰۹۳۵۸۳۱۷۲۳۰
تفاوت عسل طبیعی و عسل تغذیه ای چیست؟
عسل طبیعی به عسلی گفته میشود که زنبور برای تهیه آن از شهد گل استفاده کرده است
، این عسل خواصی که از بدن زنبور منتقل میشود را همراه با خواص گیاه مورد استفاده زنبور با خود به همراه دارد
و ساکارز آن بسیار کم و زیر ۵درصد است که عسلهای آرکابال علاوه بر طبیعی بودن، گرما ندیده هم هستند.
عسل تغذیهای به عسلی گفته میشود که زنبور برای تهیه آن از مواد قندی استفاده کرده است،
این عسل ساکارز بالاتری دارد و خواص خیلی کمتری نسبت به عسل طبیعی دارد،
عسلهای سوپرمارکتی همگی تغذیهای هستند و به دلیل گرما دیدن برای شکرک نزدن ، بخش زیادی از خواص را هم از دست دادهاند.
عسل خام چیست و چه تفاوتی با عسل پاستوریزه دارد؟
عسل خام به عسلی گفته میشود که اصلا حرارت ندیده و هیچ گونه فراوری روی آن صورت نگرفته است.
زمانی که فصل برداشت عسل فرا میرسد زنبوردار قابهای کندو را در دستگاهی به اسم اکستراکتور قرار میدهد
تا با استفاده از نیروی گریز از مرکز عسلها از موم و قاب کندو جدا شوند. سپس عسل جدا شده را از یک توری مشبک عبور میدهند
تا اگر ذرات درشتی مثل موم در آن باقی مانده است جدا شود. بعد از این نیز زنبوردار عسلها را بسته بندی و برای فروش آماده میکند.
در نقطه مقابل عسل خام، عسل حرارت دیده و عسل پاستوریزه قرار دارند.
برای خرید عسل طبیعی باما تماس بگیرید
آقای بشیری
۰۹۳۵۸۳۱۷۲۳۰
عسل پاستوریزه چیست؟
پاستوریزه کردن محصولات به فرآیندی گفته میشود که طی آن محصول را تا دمای بالایی گرم و سپس به سرعت آن را سرد میکنند.
عمل پاستوریزه کردن مواد غذایی مثل لبنیات برای از بین بردن باکتریها و سلامت بیشتر محصول است
اما در مورد عسل این موضوع صادق نیست. عسل رطوبت کم و اسمزی بالایی دارد و این باعث میشود
که باکتریها قادر به زندگی در این ماده نباشند. به همین دلیل فرآیند پاستوریزه کردن عسل نه تنها مفید نیست
بلکه میتواند خواص عسل را نیز از بین ببرد. اما به ۳ دلیل اصلی ممکن است عسل را پاستوریزه کنند:
خارج کردن تمام ذرات ناخالصی، جلوگیری از شکرک زدن عسل و جلوگیری از تخمیر عسل
چرا بعضی از فروشندگان عسل را حرارت میدهند؟
به دلیل تفکر غلط بسیاری از مردم که فکر میکنند شکرک زدن عسل نشانه بدی است، بعضی از فروشندگان عسلها را حرارت میدهند.
حرارت دادن عسل باعث میشود که عسل دیگر شکرک نزند و از طرفی بسیاری از خواص عسل را نیز از بین میبرد.
بنابراین پیشنهاد میکنیم از عسلی که حرارت دیده استفاده نکنید زیرا شکرک زدن عسل نه تنها بد نیست
بلکه در مورد عسلهای طبیعی میتواند نشانه خوبی نیز باشد.
برای خرید عسل طبیعی باما تماس بگیرید
آقای بشیری
۰۹۳۵۸۳۱۷۲۳۰
استان : اردبیل
شهر : فخرآباد روبه روی امام زاده سید سلیمان (ع)